Nabeschouwing Stevenage - Bolton Wanderers (0-0) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur



In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Bolton Wanderers (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Stevenage en Bolton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Bolton Wanderers, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Samuel Allison niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Stevenage - Bolton Wanderers
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
77
101
Gevaarlijke aanvallen
34
35
Passes
246
435
Overtredingen
15
12
Buitenspel
2
2
Corners
8
4
Wissels
2
4
LIVE Stevenage - Bolton Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor George Thomason Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Cameron Jerome Bolton Wanderers
75' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
76' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
92' Wissel Stevenage Wissel Louis Thompson voor Jamie Reid Stevenage
94' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Jordan Roberts Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Bolton Wanderers
Opstellingen Stevenage - Bolton Wanderers
De opstellingen van Stevenage en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Alex Revell
Wissels Stevenage
# Speler Pos.
12 Craig MacGillivray K
4 Nathan Thompson V
23 Louis Thompson M
10 Nicholas Freeman M
18 Harvey White M
33 Vadaine Oliver A
29 Kane Hemmings A
Formatie 3-1-4-2
Coach Ian Ross Evatt
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
40 Luke Hutchinson K
20 Calvin Ramsey V
3 Jack Iredale V
26 Zachary Ashworth V
16 Aaron Morley M
22 Kyle Dempsey M
9 Jón Daði Böðvarsson A
Voorbeschouwing Stevenage - Bolton Wanderers

Stevenage en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 41e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stevenage en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stevenage te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stevenage. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stevenage 0
Winst Bolton Wanderers 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stevenage op een 7e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Stevenage - Bolton Wanderers Opstelling Stevenage Opstelling Bolton Wanderers Live Stevenage - Bolton Wanderers Live Stevenage - Bolton Wanderers kijken Stevenage - Bolton Wanderers kijken Live Stevenage - Bolton Wanderers stream Stevenage - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Stevenage - Bolton Wanderers Uitslag Stevenage - Bolton Wanderers Statistieken Stevenage - Bolton Wanderers League One 2023/2024 Stevenage - Bolton Wanderers wedden Stevenage - Bolton Wanderers gokken Stevenage - Bolton Wanderers Unibet