Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wigan Athletic en Lincoln City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Charles Breakspear niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wigan Athletic - Lincoln City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Daniel Mandroiu Lincoln City
58' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
59' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Jonny Smith Wigan Athletic
62' Wissel Lincoln City Wissel Teddy Bishop voor Alistair Smith Lincoln City
62' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Jovon Makama Lincoln City
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Steven Sessegnon voor Kelland Watts Wigan Athletic
66' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Paudie OConnor  Lincoln City
74' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sean Clare Wigan Athletic
75' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Daniel Mandroiu Lincoln City
80' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Callum Lang Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Wyke voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
85' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Callum McManaman Wigan Athletic
86' Wissel Lincoln City Wissel Sean Roughan voor Jack Burroughs Lincoln City
97' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Dylan Duffy Lincoln City
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Liam Morrison Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Lincoln City
Opstellingen Wigan Athletic - Lincoln City
De opstellingen van Wigan Athletic en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.