Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Barnsley (2-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Barnsley (2-4)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-4 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Dale Taylor, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Barnsley kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sam Cosgrove, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Kieran Sadlier zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Donovan Pines de 2-2 maakte voor Barnsley. Barnsley leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 65 minuten op voorsprong na een goal van Corey OKeeffe: 2-3. Na 68 minuten werd David Wheeler van Wycombe Wanderers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 72e minuut was het Barnsley dat via Conor Grant de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Wycombe Wanderers - Barnsley 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Dale Taylor Wycombe Wanderers 1-0
35' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Adam Phillips Barnsley
44' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Sam Cosgrove Barnsley
44' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
46' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
47' Doelpunt Barnsley Doelpunt Sam Cosgrove Barnsley 1-1
52' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Kieran Sadlier met assist van Garath McCleary Wycombe Wanderers 2-1
56' Doelpunt Barnsley Doelpunt Donovan Pines Barnsley 2-2
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Kone voor Bez Lubala Wycombe Wanderers
65' Doelpunt Barnsley Doelpunt Corey OKeeffe Barnsley 2-3
66' Wissel Barnsley Wissel Conor Grant voor Luca Connell Barnsley
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Gideon Kodua voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
68' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor David Wheeler Wycombe Wanderers
72' Doelpunt Barnsley Doelpunt Conor Grant met assist van Jordan Williams Barnsley 2-4
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Freddie Potts voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
74' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Richard Kone Wycombe Wanderers
76' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Sam Cosgrove Barnsley
83' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Adam Phillips Barnsley
97' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Jon Russell Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Barnsley
Opstellingen Wycombe Wanderers - Barnsley
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.