Nabeschouwing Wrexham - Crawley Town (2-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 21 september 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Wrexham het zaterdag 21 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town.

Via de Wrexham - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Crawley Town (2-1)

Het League One duel tussen Wrexham en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Elliot Lee, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Crawley Town kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Junior Quitirna, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Max Cleworth zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wrexham de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Wrexham dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wrexham - Crawley Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Wrexham Doelpunt Elliot Lee met assist van Max Cleworth Wrexham 1-0
50' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor George Dobson Wrexham
54' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Junior Quitirna met assist van Ronan Darcy Crawley Town 1-1
62' Wissel Crawley Town Wissel Cameron Bragg voor Max Anderson Crawley Town
62' Wissel Crawley Town Wissel Rushian Hepburn-Murphy voor Will Swan Crawley Town
64' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
68' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Junior Quitirna Crawley Town
71' Wissel Wrexham Wissel Jack Marriott voor Paul Mullin Wrexham
71' Wissel Wrexham Wissel Sebastian Revan voor James McClean Wrexham
79' Doelpunt Wrexham Doelpunt Max Cleworth met assist van George Dobson Wrexham 2-1
79' Wissel Wrexham Wissel George Evans voor Andy Cannon Wrexham
81' Wissel Crawley Town Wissel Tola Showunmi voor Ronan Darcy Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Crawley Town
Opstellingen Wrexham - Crawley Town
De opstellingen van Wrexham en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.