Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 15 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het dinsdag 15 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Kalu, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. Angers SCO kreeg via J. Reine-Adélaïde in de 59e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Eric Wattellier de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Pavlović namens Angers SCO in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Y. Karamoh namens Bordeaux in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Bordeaux dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Angers SCO - Bordeaux 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Kalu met assist van M. Poundjé Bordeaux 0-1
59' Penalty gemist Angers SCO Penalty gemist J. Reine-Adélaïde Angers SCO
61' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
64' Doelpunt Angers SCO Doelpunt M. Pavlović met assist van F. Tait Angers SCO 1-1
69' Wissel Bordeaux Wissel T. Bašić voor S. Kalu Bordeaux
69' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor N. de Préville Bordeaux
74' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Bamba Angers SCO
76' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
85' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor C. NDoye Angers SCO
92' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Karamoh met assist van Otávio Bordeaux 1-2
94' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor L. Lerager Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Bordeaux
Opstellingen Angers SCO - Bordeaux
De opstellingen van Angers SCO en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Bordeaux

Angers SCO en Bordeaux treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Angers SCO favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bordeaux slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 2
Winst Bordeaux 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 15e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 13e plaats.