Nabeschouwing Angers SCO - Saint-Étienne (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Saint-Étienne (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Angers SCO en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Nordin, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Moulin zorgde ervoor dat Angers SCO op 1-1 kwam te staan in de 70e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Angers SCO - Saint-Étienne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt A. Nordin met assist van R. Hamouma Saint-Étienne 0-1
69' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor V. Pajot Angers SCO
70' Eigen doelpunt Angers SCO Eigen doelpunt J. Moulin Angers SCO 1-1
71' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
75' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor R. Berič Saint-Étienne
79' Wissel Angers SCO Wissel L. Ghezali voor A. Nordin Angers SCO
79' Wissel Saint-Étienne Wissel F. El Melali voor A. Fulgini Saint-Étienne
84' Wissel Angers SCO Wissel M. Gueye voor R. Hamouma Angers SCO
84' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Kanga voor S. Bahoken Saint-Étienne
89' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor F. El Melali Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Saint-Étienne
Opstellingen Angers SCO - Saint-Étienne
De opstellingen van Angers SCO en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Saint-Étienne

Angers SCO en Saint-Étienne treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 5 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 0
Winst Saint-Étienne 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 13e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 4e plaats.