Nabeschouwing Bordeaux - Amiens SC (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het zondag 23 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Amiens SC (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Bordeaux en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Kalu, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Amiens SC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk E. Gnahoré die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bordeaux - Amiens SC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor M. Bodmer Amiens SC
22' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Kalu met assist van Sergi Palencia Bordeaux 1-0
30' Wissel Bordeaux Wissel I. Lewczuk voor Pablo Bordeaux
36' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor C. Timite Amiens SC
58' Wissel Amiens SC Wissel S. Ghoddos voor S. Mendoza Amiens SC
61' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor F. Kamano Bordeaux
66' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor A. Blin Amiens SC
80' Wissel Amiens SC Wissel R. Kurzawa voor F. Otero Amiens SC
80' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor Y. Sankharé Bordeaux
87' Doelpunt Amiens SC Doelpunt E. Gnahoré met assist van B. Dibassy Amiens SC 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Amiens SC
Opstellingen Bordeaux - Amiens SC
De opstellingen van Bordeaux en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Amiens SC

Bordeaux en Amiens SC treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bordeaux als Amiens SC wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 1
Winst Amiens SC 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 12e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 17e plaats.