LIVE Caen - Toulouse (0-0) || Ligue 1

Dinsdag 18 december 2018 - 19:30 uur

In de Ligue 1 neemt Caen het dinsdag 18 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Caen - Toulouse 0-0

Vanaf dinsdag 18 december 2018 om 19:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Caen - Toulouse volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 39 minuten en 46 seconden.

Opstellingen Caen - Toulouse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Caen - Toulouse

Caen en Toulouse treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Caen en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Caen 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 18e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Caen - Toulouse Opstelling Caen Opstelling Toulouse Live Caen - Toulouse Live Caen - Toulouse kijken Caen - Toulouse kijken Live Caen - Toulouse stream Caen - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Caen - Toulouse Uitslag Caen - Toulouse Statistieken Caen - Toulouse Ligue 1 2018/2019 Caen - Toulouse wedden Caen - Toulouse gokken Caen - Toulouse Unibet