Nabeschouwing Dijon - Montpellier (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zondag 13 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Montpellier (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Dijon en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door W. Saïd, waarmee Dijon met 1-0 de leiding nam. Montpellier kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Le Tallec, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Dijon - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Saïd met assist van J. Marié Dijon 1-0
61' Doelpunt Montpellier Doelpunt D. Le Tallec met assist van A. Delort Montpellier 1-1
69' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor A. Oyongo Montpellier
70' Wissel Dijon Wissel N. Sliti voor Kwon Chang-Hoon Dijon
72' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor J. Marié Dijon
78' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor F. Mollet Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor A. Delort Montpellier
88' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Júlio Tavares Dijon
88' Wissel Dijon Wissel A. Bouka Moutou voor O. Haddadi Dijon
90' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Montpellier
Opstellingen Dijon - Montpellier
De opstellingen van Dijon en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dijon - Montpellier

Dijon en Montpellier treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dijon en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Dijon favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dijon 2
Winst Montpellier 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 18e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.