Nabeschouwing Lille - Bordeaux (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Lille het zondag 12 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Bordeaux (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Rémy, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut moest Pablo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mikael Lesage een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bordeaux verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Bordeaux 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt L. Rémy met assist van J. Ikoné LOSC Lille 1-0
29' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Plašil Bordeaux
32' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Adli Bordeaux
47' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor L. Rémy LOSC Lille
59' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Soumaré LOSC Lille
62' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Bašić Bordeaux
64' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor Z. Youssouf Bordeaux
69' Wissel LOSC Lille Wissel Rui Fonte voor L. Rémy LOSC Lille
71' Wissel Bordeaux Wissel Y. Benrahou voor T. Bašić Bordeaux
75' Wissel Bordeaux Wissel A. Lottin voor Y. Adli Bordeaux
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otávio Bordeaux
79' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor J. Ikoné LOSC Lille
88' Rode kaart Bordeaux Rode kaart voor Pablo Bordeaux
95' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor N. Pépé LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Bordeaux
Opstellingen Lille - Bordeaux
De opstellingen van Lille en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Voorbeschouwing Lille - Bordeaux

Lille en Bordeaux treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 26 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lille als Bordeaux wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 9 keer in een gelijkspel.

Winst Lille 9
Winst Bordeaux 9
Gelijkspel 9
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 14e plaats.