Nabeschouwing Nice - Montpellier (1-0) || Ligue 1

Zondag 7 april 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nice het zondag 7 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Montpellier (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Dante, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Nice dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Nice.

Wedstrijdstatistieken Nice - Montpellier
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
16
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
94
125
Gevaarlijke aanvallen
44
52
Passes
478
449
Overtredingen
11
14
Buitenspel
1
2
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Nice - Montpellier 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Nice Doelpunt Dante met assist van W. Cyprien Nice 1-0
34' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Hilton Montpellier
46' Wissel Nice Wissel R. Walter voor W. Cyprien Nice
60' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor M. Ristić Montpellier
69' Wissel Nice Wissel O. Boscagli voor L. Diaby Nice
74' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor G. Laborde Montpellier
81' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
83' Gele kaart Nice Gele kaart voor B. Srarfi Nice
87' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor B. Srarfi Nice
Opstellingen Nice - Montpellier
De opstellingen van Nice en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Nice - Montpellier

Nice en Montpellier treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nice en Montpellier elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nice 0
Winst Montpellier 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 8e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nice - Montpellier Opstelling Nice Opstelling Montpellier Live Nice - Montpellier Live Nice - Montpellier kijken Nice - Montpellier kijken Live Nice - Montpellier stream Nice - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Nice - Montpellier Uitslag Nice - Montpellier Statistieken Nice - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Nice - Montpellier wedden Nice - Montpellier gokken Nice - Montpellier Unibet