Nabeschouwing Nice - Saint-Étienne (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nice het zondag 16 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Saint-Étienne (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Nice en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door L. Diony, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. In de 58e minuut moest C. Hérelle van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Thomas Léonard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Nice verder met een speler minder. In de 62e minuut kreeg Y. Salibur van Saint-Étienne voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Saint-Étienne de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

W. Cyprien zette Nice even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Thomas Léonard toegekende penalty wist te benutten.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Nice - Saint-Étienne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Hérelle Nice
34' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Salibur Saint-Étienne
46' Gele kaart Nice Gele kaart voor Y. Atal Nice
51' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor O. Selnæs Saint-Étienne
53' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt L. Diony Saint-Étienne 0-1
58' Rode kaart Nice Rode kaart voor C. Hérelle Nice
62' Tweede gele kaart Saint-Étienne Tweede gele kaart voor Y. Salibur Saint-Étienne
67' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Berič Saint-Étienne
72' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor A. Tameze Nice
75' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Gueye voor L. Diony Saint-Étienne
81' Penalty Nice Penalty W. Cyprien Nice 1-1
88' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor P. Polomat Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Saint-Étienne
Opstellingen Nice - Saint-Étienne
De opstellingen van Nice en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 3-2-4-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.