Nabeschouwing Nîmes - Dijon (2-0) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 15 februari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het vrijdag 15 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Dijon (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Miguelgorry geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Savanier, waarmee Nîmes met 1-0 de leiding nam. Nîmes vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bobichon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut kreeg O. Haddadi van Dijon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dijon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nîmes.

LIVE Nîmes - Dijon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Dijon Gele kaart voor F. Chafik Dijon
28' Doelpunt Nîmes Doelpunt T. Savanier Nîmes 1-0
35' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor J. Ferri Nîmes
35' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Abeid Dijon
54' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
57' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor B. Guillaume Nîmes
58' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor L. Landre Nîmes
64' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor F. Balmont Dijon
66' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
72' Wissel Nîmes Wissel R. Ripart voor Denis Bouanga Nîmes
72' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor S. Kaba Dijon
83' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Bobichon met assist van F. Maouassa Nîmes 2-0
87' Wissel Dijon Wissel S. Coulibaly voor F. Chafik Dijon
89' Tweede gele kaart Dijon Tweede gele kaart voor O. Haddadi Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Dijon
Opstellingen Nîmes - Dijon
De opstellingen van Nîmes en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.