Nabeschouwing Reims - Lille (1-1) || Ligue 1

Zondag 7 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Reims het zondag 7 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lille (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Reims en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door José Fonte, waarmee Lille met 0-1 de leiding nam. Reims kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Oudin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Reims - Lille
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
74
127
Gevaarlijke aanvallen
37
34
Passes
369
511
Overtredingen
15
12
Buitenspel
1
0
Corners
6
4
Wissels
3
2
LIVE Reims - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Lille Gele kaart voor A. Soumaoro Lille
29' Gele kaart Lille Gele kaart voor Thiago Maia Lille
39' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Romao Reims
43' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Baba Reims
55' Doelpunt Lille Doelpunt José Fonte met assist van Thiago Mendes Lille 0-1
59' Wissel Reims Wissel R. Oudin voor A. Zeneli Reims
66' Wissel Reims Wissel P. Chavarría voor B. Dia Reims
70' Wissel Lille Wissel Rafael Leão voor L. Rémy Lille
78' Doelpunt Reims Doelpunt R. Oudin met assist van T. Dingomé Reims 1-1
83' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor T. Dingomé Reims
89' Wissel Lille Wissel B. Soumaré voor Thiago Maia Lille
Opstellingen Reims - Lille
De opstellingen van Reims en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
30 Nicolas Lemaître K
6 Axel Disasi V
8 Marvin Martin M
18 Rémi Oudin M
25 Moussa Doumbia M
10 Hyun-Jun Suk A
12 Pablo Chavarría A
Voorbeschouwing Reims - Lille

Reims en Lille treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reims en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Reims 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 6e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Reims - Lille Opstelling Reims Opstelling Lille Live Reims - Lille Live Reims - Lille kijken Reims - Lille kijken Live Reims - Lille stream Reims - Lille Fox Sports Nabeschouwing Reims - Lille Uitslag Reims - Lille Statistieken Reims - Lille Ligue 1 2018/2019 Reims - Lille wedden Reims - Lille gokken Reims - Lille Unibet