Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (2-3) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het dinsdag 25 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 2-3 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Diony, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. Toulouse kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gradel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette R. Cabella zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Saint-Étienne de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Saint-Étienne vergroot nadat Y. Salibur de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Toulouse dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Durmaz de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Amaury Delerue en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Saint-Étienne.

LIVE Toulouse - Saint-Étienne 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Monnet-Paquet Saint-Étienne
23' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt L. Diony met assist van Gabriel Silva Saint-Étienne 0-1
63' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Gradel met assist van M. Dossevi Toulouse 1-1
64' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor A. Leya Toulouse
64' Wissel Saint-Étienne Wissel O. Selnæs voor A. Dioussé Saint-Étienne
66' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Cabella met assist van O. Selnæs Saint-Étienne 1-2
72' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor M. Dossevi Toulouse
73' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Salibur voor A. Nordin Saint-Étienne
75' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt Y. Salibur met assist van O. Selnæs Saint-Étienne 1-3
78' Doelpunt Toulouse Doelpunt J. Durmaz met assist van M. Gradel Toulouse 2-3
80' Wissel Toulouse Wissel H. El Mokkedem voor J. Bostock Toulouse
82' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor L. Diony Saint-Étienne
87' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor J. Todibo Toulouse
92' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Cabella Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Saint-Étienne
Opstellingen Toulouse - Saint-Étienne
De opstellingen van Toulouse en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Saint-Étienne

Toulouse en Saint-Étienne treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Toulouse 9
Winst Saint-Étienne 7
Gelijkspel 10
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 4e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 8e plaats.