Nabeschouwing Amiens SC - Nantes (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Amiens SC het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Nantes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Boschilia, waarmee Nantes met 0-1 de leiding nam. Nantes vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Sala op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Amiens SC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Bodmer. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Amiens SC kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Stinat, waardoor Nantes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Amiens SC - Nantes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Nantes Doelpunt Boschilia Nantes 0-1
20' Gele kaart Nantes Gele kaart voor E. Kwateng Nantes
30' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Boschilia Nantes
36' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor K. Adénon Amiens SC
65' Wissel Amiens SC Wissel C. Timite voor M. Konaté Amiens SC
71' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van Boschilia Nantes 0-2
72' Wissel Amiens SC Wissel Ganso voor E. Gnahoré Amiens SC
79' Wissel Amiens SC Wissel R. Kurzawa voor S. Ghoddos Amiens SC
81' Doelpunt Amiens SC Doelpunt M. Bodmer met assist van F. Otero Amiens SC 1-2
84' Wissel Nantes Wissel A. Waris voor A. Limbombe Nantes
91' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor E. Sala Nantes
95' Wissel Nantes Wissel Fábio voor A. Touré Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Nantes
Opstellingen Amiens SC - Nantes
De opstellingen van Amiens SC en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.