Nabeschouwing Amiens SC - Reims (4-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Amiens SC het zaterdag 25 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Crédit Agricole de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Reims (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Reims is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 4-1 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door E. Gnahoré, waarmee Amiens SC met 1-0 de leiding nam. In de 36e minuut moest R. Métanire van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Florent Batta een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reims verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Amiens SC via een goal van S. Ghoddos in de 59e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 67e minuut volgde een derde treffer van Amiens SC, waarmee M. Konaté zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Amiens SC geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Konaté. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Cafaro die namens Reims het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Florent Batta en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Amiens SC.

LIVE Amiens SC - Reims 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Martin Reims
22' Doelpunt Amiens SC Doelpunt E. Gnahoré met assist van M. Konaté Amiens SC 1-0
36' Rode kaart Reims Rode kaart voor R. Métanire Reims
40' Wissel Reims Wissel A. Disasi voor R. Oudin Reims
46' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Zungu Amiens SC
59' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Ghoddos met assist van J. Lefort Amiens SC 2-0
65' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor S. Ghoddos Amiens SC
67' Doelpunt Amiens SC Doelpunt M. Konaté met assist van E. Krafth Amiens SC 3-0
69' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor M. Martin Reims
73' Doelpunt Amiens SC Doelpunt M. Konaté met assist van S. Mendoza Amiens SC 4-0
76' Wissel Amiens SC Wissel R. Kurzawa voor S. Mendoza Amiens SC
77' Wissel Amiens SC Wissel G. Fofana voor B. Zungu Amiens SC
77' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor M. Doumbia Reims
85' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cafaro Reims 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Reims
Opstellingen Amiens SC - Reims
De opstellingen van Amiens SC en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.