Nabeschouwing Angers SCO - Dijon (2-0) || Ligue 1

Zaterdag 31 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Angers SCO het zaterdag 31 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Dijon (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Muzinga zette Angers SCO op een 1-0 voorsprong in de 50e minuut van de wedstrijd. Angers SCO vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. El Melali op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Angers SCO.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Dijon
Goals
2
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
106
115
Gevaarlijke aanvallen
60
39
Passes
12
6
Overtredingen
11
17
Buitenspel
2
0
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Angers SCO - Dijon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Dijon Wissel W. Lautoa voor J. Marie Dijon
40' Wissel Dijon Wissel S. Mavididi voor S. Coulibaly Dijon
43' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Balde Dijon
50' Eigen doelpunt Angers SCO Eigen doelpunt N. Muzinga Angers SCO 1-0
57' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor M. Pereira Angers SCO
69' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor R. Alioui Angers SCO
71' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. El Melali Angers SCO 2-0
76' Wissel Dijon Wissel H. Mendyl voor F. Sammaritano Dijon
80' Wissel Angers SCO Wissel S. Thioub voor F. El Melali Angers SCO
86' Gele kaart Dijon Gele kaart voor N. Muzinga Dijon
Opstellingen Angers SCO - Dijon
De opstellingen van Angers SCO en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Dijon zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Stéphane Moulin
Wissels Angers SCO
# Speler Pos.
30 Danijel Petković K
4 Mateo Pavlović V
26 Théo Pellenard V
6 Vincent Pajot M
19 Stéphane Bahoken A
20 Sada Thioub A
21 Rodrigue Casimir Ninga A
Voorbeschouwing Angers SCO - Dijon

Angers SCO en Dijon treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Angers SCO en Dijon elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 0
Winst Dijon 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 6e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Angers SCO - Dijon Opstelling Angers SCO Opstelling Dijon Live Angers SCO - Dijon Live Angers SCO - Dijon kijken Angers SCO - Dijon kijken Live Angers SCO - Dijon stream Angers SCO - Dijon Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Dijon Uitslag Angers SCO - Dijon Statistieken Angers SCO - Dijon Ligue 1 2019/2020 Angers SCO - Dijon wedden Angers SCO - Dijon gokken Angers SCO - Dijon Unibet