Nabeschouwing Angers SCO - Nîmes (3-4) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Nîmes (3-4)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 3-4 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nîmes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Thioub. Angers SCO kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Capelle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette A. Fulgini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Angers SCO de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Angers SCO vergroot nadat I. Traoré de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut kwam Nîmes weer dichterbij, nadat C. Dépres de stand terug wist te brengen naar 3-2. Na 79 minuten kon F. Miguel van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Nîmes het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 85e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was R. Ripart die de score op 3-3 zette en daarmee Nîmes weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door C. Dépres van Nîmes die daarmee in de 88e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antony Gautier bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Nîmes.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Nîmes
Goals
3
4
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
21
14
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
127
109
Gevaarlijke aanvallen
43
36
Passes
444
347
Overtredingen
16
13
Buitenspel
1
1
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Angers SCO - Nîmes 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Nîmes Doelpunt S. Thioub met assist van T. Savanier Nîmes 0-1
33' Doelpunt Angers SCO Doelpunt P. Capelle Angers SCO 1-1
42' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor V. Manceau Angers SCO
51' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van S. Bahoken Angers SCO 2-1
55' Doelpunt Angers SCO Doelpunt I. Traoré met assist van F. Tait Angers SCO 3-1
64' Wissel Nîmes Wissel T. Valls voor Denis Bouanga Nîmes
70' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Bamba Angers SCO
71' Wissel Angers SCO Wissel J. Reine-Adélaïde voor P. Capelle Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel B. Santamaría voor V. Pajot Angers SCO
74' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor F. Miguel Nîmes
75' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor M. Diallo Nîmes
77' Doelpunt Nîmes Doelpunt C. Dépres Nîmes 3-2
79' Tweede gele kaart Nîmes Tweede gele kaart voor F. Miguel Nîmes
81' Wissel Nîmes Wissel G. Paquiez voor U. Bozok Nîmes
82' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor A. Fulgini Angers SCO
85' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Ripart met assist van S. Thioub Nîmes 3-3
88' Doelpunt Nîmes Doelpunt C. Dépres met assist van R. Ripart Nîmes 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Nîmes
Opstellingen Angers SCO - Nîmes
De opstellingen van Angers SCO en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Voorbeschouwing Angers SCO - Nîmes

Angers SCO en Nîmes treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Angers SCO en Nîmes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 0
Winst Nîmes 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Angers SCO - Nîmes Opstelling Angers SCO Opstelling Nîmes Live Angers SCO - Nîmes Live Angers SCO - Nîmes kijken Angers SCO - Nîmes kijken Live Angers SCO - Nîmes stream Angers SCO - Nîmes Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Nîmes Uitslag Angers SCO - Nîmes Statistieken Angers SCO - Nîmes Ligue 1 2018/2019 Angers SCO - Nîmes wedden Angers SCO - Nîmes gokken Angers SCO - Nîmes Unibet