Nabeschouwing Angers SCO - PSG (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het zaterdag 11 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - PSG (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en PSG is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Neymar, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Á. Di María op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut moest Paris Saint Germain verder met een man minder nadat Marquinhos een rode kaart had gekregen. Het lukte Angers SCO in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Angers SCO kreeg een penalty toegewezen in de 88e minuut, die werd genomen door F. Tait. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-2 op het scorebord bleef staan. Na 88 minuten spelen wist Angers SCO via F. Tait de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Florent Batta.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor PSG.

LIVE Angers SCO - PSG 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van Dani Alves Paris Saint Germain 0-1
58' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Á. Di María met assist van Neymar Paris Saint Germain 0-2
61' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor A. Fulgini Angers SCO
70' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor Dani Alves Paris Saint Germain
72' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor V. Pajot Angers SCO
77' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor Á. Di María Paris Saint Germain
82' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor S. Bahoken Angers SCO
85' Rode kaart Paris Saint Germain Rode kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
88' Penalty gemist Angers SCO Penalty gemist F. Tait Angers SCO 1-2
88' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. Tait Angers SCO
93' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Choupo-Moting voor Neymar Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - PSG
Opstellingen Angers SCO - PSG
De opstellingen van Angers SCO en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - PSG

Angers SCO en PSG treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 6 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 0
Winst PSG 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 12e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.