Nabeschouwing Bordeaux - Angers SCO (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het zaterdag 4 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Angers SCO (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Rainville geëindigd in een 0-1 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Bahoken, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Angers SCO.

LIVE Bordeaux - Angers SCO 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Lauray Bordeaux
40' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van F. Tait Angers SCO 0-1
59' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor F. Kamano Bordeaux
70' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor Otávio Bordeaux
72' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor V. Pajot Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor A. Fulgini Angers SCO
75' Wissel Bordeaux Wissel Z. Youssouf voor T. Bašić Bordeaux
83' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. El Melali F. Tait Bordeaux
83' Wissel Angers SCO Wissel Z. Youssouf voor Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Angers SCO
Opstellingen Bordeaux - Angers SCO
De opstellingen van Bordeaux en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Angers SCO

Bordeaux en Angers SCO treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 15 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bordeaux. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 1
Winst Angers SCO 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 14e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 13e plaats.