Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het zondag 11 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-0)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Bordeaux en Caen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bordeaux en Caen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Bordeaux, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Rainville niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bordeaux - Caen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Sergi Palencia Bordeaux
21' Gele kaart Caen Gele kaart voor B. Sankoh Caen
28' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Lerager Bordeaux
30' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Mbengue Caen
44' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
44' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
54' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Tchouaméni Bordeaux
59' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Briand Bordeaux
59' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor S. Kalu Bordeaux
64' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor S. Khaoui Caen
72' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor A. Tchouaméni Bordeaux
75' Wissel Caen Wissel Y. Armougom voor E. Crivelli Caen
82' Wissel Caen Wissel C. Ninga voor B. Sankoh Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Caen
Opstellingen Bordeaux - Caen
De opstellingen van Bordeaux en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Caen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Caen

Bordeaux en Caen treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 16 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Caen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Caen favoriet. 7 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Bordeaux. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 6
Winst Caen 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 11e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 17e plaats.