Nabeschouwing Bordeaux - Nice (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het zondag 28 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nice (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Nice is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door W. Cyprien, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bordeaux dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nice uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Bordeaux - Nice 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Sankharé Bordeaux
54' Doelpunt Nice Doelpunt W. Cyprien met assist van A. Saint-Maximin Nice 0-1
63' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Briand Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor Y. Sankharé Bordeaux
66' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Balotelli Nice
72' Gele kaart Nice Gele kaart voor W. Benítez Nice
73' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Cornelius Bordeaux
74' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor Otávio Bordeaux
80' Wissel Nice Wissel R. Walter voor Danilo Barbosa Nice
81' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor A. Saint-Maximin Nice
86' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
89' Wissel Nice Wissel O. Boscagli voor M. Balotelli Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nice
Opstellingen Bordeaux - Nice
De opstellingen van Bordeaux en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Nice

Bordeaux en Nice treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Nice slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 9
Winst Nice 8
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 8e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 17e plaats.