Nabeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne (0-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het zondag 20 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 93 minuten. D. Bouanga maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saint-Étienne vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Saint-Étienne de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Bordeaux - Saint-Étienne 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Perrin Saint-Étienne
24' Wissel Bordeaux Wissel V. Jovanovic voor L. Koscielny Bordeaux
28' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Fofana Saint-Étienne
32' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel T. Kolodziejczak voor L. Perrin Saint-Étienne
55' Wissel Bordeaux Wissel U. Hwang voor S. Kalu Bordeaux
77' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Cabaye voor W. Khazri Saint-Étienne
84' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Boudebouz Saint-Étienne
84' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor Y. Ait Bennasser Bordeaux
93' Penalty Saint-Étienne Penalty D. Bouanga Saint-Étienne 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Saint-Étienne
Opstellingen Bordeaux - Saint-Étienne
De opstellingen van Bordeaux en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne

Bordeaux en Saint-Étienne treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 12
Winst Saint-Étienne 5
Gelijkspel 11
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 5e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 15e plaats.