Nabeschouwing Brest - Dijon (2-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Brest het zaterdag 26 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Blé (Brest) in Brest.

Via de Brest - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Dijon (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door P. Lasne, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Brest vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Bain op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut moest Brest verder met een man minder nadat D. Bain een rode kaart had gekregen. Het lukte Dijon in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brest.

LIVE Brest - Dijon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Dijon Wissel J. Cadiz voor S. Mavididi Dijon
49' Doelpunt Brest Doelpunt P. Lasne met assist van G. Charbonier Brest 1-0
52' Doelpunt Brest Doelpunt D. Bain met assist van Y. Court Brest 2-0
56' Wissel Dijon Wissel M. Chouiar voor M. Pereira Dijon
70' Rode kaart Brest Rode kaart voor D. Bain Brest
77' Wissel Brest Wissel B. Chardonnet voor Y. Court Brest
84' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor F. Chafik Dijon
84' Wissel Brest Wissel I. Diallo voor C. Battocchio Brest
91' Wissel Brest Wissel A. Mendy voor S. Grandsir Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Dijon
Opstellingen Brest - Dijon
De opstellingen van Brest en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brest - Dijon

Brest en Dijon treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 11 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Dijon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brest. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brest 0
Winst Dijon 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 10e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.