Nabeschouwing Brest - Rennes (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 14 september 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Brest het zaterdag 14 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Rennes (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Brest en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Raphinha, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren. Qua balbezit waren Brest en Rennes gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Rennes kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor uiteindelijk een bescheiden 0-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Brest - Rennes
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
77
120
Gevaarlijke aanvallen
44
40
Passes
427
433
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
4
3
LIVE Brest - Rennes 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
50' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Autret Brest
64' Doelpunt Rennes Doelpunt Raphinha Rennes 0-1
74' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor T. Siebatcheu Rennes
82' Wissel Rennes Wissel J. Martin voor C. Grenier Rennes
85' Wissel Rennes Wissel J. Gnagnon voor D. Da Silva Rennes
86' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor S. Grandsir Brest
90' Wissel Brest Wissel A. Mendy voor M. Autret Brest
91' Gele kaart Brest Gele kaart voor Y. Court Brest
91' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Martin Rennes
93' Wissel Brest Wissel C. Battocchio voor Y. Court Brest
Opstellingen Brest - Rennes
De opstellingen van Brest en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Brest - Rennes

Brest en Rennes treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brest en Rennes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Brest 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 12e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brest - Rennes Opstelling Brest Opstelling Rennes Live Brest - Rennes Live Brest - Rennes kijken Brest - Rennes kijken Live Brest - Rennes stream Brest - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Brest - Rennes Uitslag Brest - Rennes Statistieken Brest - Rennes Ligue 1 2019/2020 Brest - Rennes wedden Brest - Rennes gokken Brest - Rennes Unibet