Nabeschouwing Caen - Nîmes (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Caen het woensdag 5 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Nîmes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door U. Bozok, waarmee Nîmes met 0-1 de leiding nam. Caen kwam in de 90e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Oniangué, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette L. Landre zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nîmes de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Nîmes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Caen - Nîmes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Nîmes Doelpunt U. Bozok met assist van J. Ferri Nîmes 0-1
46' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor I. Diomandé Caen
46' Wissel Caen Wissel E. Joseph voor J. Gradit Caen
59' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Djiku Caen
70' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Alakouch Nîmes
73' Wissel Nîmes Wissel R. Ripart voor S. Alakouch Nîmes
75' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor A. Mbengue Caen
87' Wissel Nîmes Wissel L. Landre voor F. Harek Nîmes
89' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Savanier Nîmes
90' Doelpunt Caen Doelpunt P. Oniangué met assist van F. Fajr Caen 1-1
91' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor G. Paquiez Nîmes
93' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor Denis Bouanga Nîmes
94' Doelpunt Nîmes Doelpunt L. Landre met assist van T. Savanier Nîmes 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Nîmes
Opstellingen Caen - Nîmes
De opstellingen van Caen en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Caen - Nîmes

Caen en Nîmes treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Caen en Nîmes elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Caen 0
Winst Nîmes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 16e positie staat, terwijl we Nîmes terugvinden op de 10e plaats.