Nabeschouwing Dijon - Amiens SC (0-0) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 12 april 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het vrijdag 12 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Amiens SC (0-0)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Dijon en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Gnahoré van Amiens SC. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 92e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Dijon en Amiens SC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Dijon, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Karim Abed voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Dijon - Amiens SC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Saïd Dijon
27' Gele kaart Dijon Gele kaart voor R. Amalfitano Dijon
31' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor E. Gnahoré Amiens SC
49' Wissel Amiens SC Wissel T. Monconduit voor A. Blin Amiens SC
52' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor T. Monconduit Amiens SC
54' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Júlio Tavares Dijon
61' Wissel Amiens SC Wissel B. Zungu voor M. Konaté Amiens SC
63' Wissel Dijon Wissel N. Sliti voor W. Saïd Dijon
85' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor R. Amalfitano Dijon
88' Wissel Amiens SC Wissel F. Otero voor C. Timite Amiens SC
92' Tweede gele kaart Amiens SC Tweede gele kaart voor E. Gnahoré Amiens SC
98' Wissel Dijon Wissel M. Alphonse voor F. Chafik Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Amiens SC
Opstellingen Dijon - Amiens SC
De opstellingen van Dijon en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.