Nabeschouwing Dijon - Guingamp (2-1) || Ligue 1 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het woensdag 5 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Guingamp (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door B. Jeannot, waarmee Dijon met 1-0 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg W. Lautoa van Dijon voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dijon de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Coco namens Guingamp in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat O. Haddadi namens Dijon in de 86e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Léonard, waardoor Dijon dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dijon - Guingamp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Dijon Doelpunt B. Jeannot met assist van O. Haddadi Dijon 1-0
18' Gele kaart Dijon Gele kaart voor V. Rosier Dijon
43' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor Pedro Rebocho Guingamp
47' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Júlio Tavares Dijon
46' Wissel Guingamp Wissel Y. NGbakoto voor N. Benezet Guingamp
59' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
65' Wissel Guingamp Wissel Y. Bilingi voor R. Rodelin Guingamp
69' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor F. Sammaritano Dijon
71' Tweede gele kaart Dijon Tweede gele kaart voor W. Lautoa Dijon
73' Wissel Dijon Wissel L. Ciman voor B. Jeannot Dijon
79' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Coco met assist van Pedro Rebocho Guingamp 1-1
81' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
86' Doelpunt Dijon Doelpunt O. Haddadi met assist van V. Rosier Dijon 2-1
87' Wissel Guingamp Wissel C. Traoré voor F. Eboa Eboa Guingamp
89' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Abeid Dijon
90' Wissel Dijon Wissel J. Marié voor N. Sliti Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Guingamp
Opstellingen Dijon - Guingamp
De opstellingen van Dijon en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.