Nabeschouwing Guingamp - Nîmes (2-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Guingamp het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Nîmes (2-2)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Guingamp en Nîmes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Thuram, waarmee Guingamp met 1-0 de leiding nam. Guingamp vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mendy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Nîmes de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Ripart.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Denis Bouanga de 2-2 maakte voor Nîmes.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Guingamp - Nîmes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Thuram met assist van L. Blas Guingamp 1-0
33' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor J. Ikoko Guingamp
35' Doelpunt Guingamp Doelpunt A. Mendy met assist van L. Blas Guingamp 2-0
44' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Thuram Guingamp
48' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Alakouch Nîmes
53' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Ripart met assist van A. Briançon Nîmes 2-1
56' Doelpunt Nîmes Doelpunt Denis Bouanga met assist van A. Bobichon Nîmes 2-2
61' Wissel Guingamp Wissel N. Roux voor M. Thuram Guingamp
66' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor A. Briançon Nîmes
72' Wissel Nîmes Wissel P. Valdivia voor T. Valls Nîmes
73' Wissel Guingamp Wissel G. Fofana voor É. Didot Guingamp
82' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor Denis Bouanga Nîmes
83' Wissel Guingamp Wissel L. Carnot voor L. Blas Guingamp
90' Wissel Nîmes Wissel G. Paquiez voor S. Alakouch Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Nîmes
Opstellingen Guingamp - Nîmes
De opstellingen van Guingamp en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.