Nabeschouwing Lille - Amiens SC (2-1) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Lille het vrijdag 18 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Amiens SC (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Amiens SC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Otero. LOSC Lille kreeg via N. Pépé in de 39e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Willy Delajod de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Rafael Leão namens LOSC Lille in de 47e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Xeka namens LOSC Lille in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Willy Delajod, waardoor Lille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Amiens SC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Amiens SC Doelpunt F. Otero met assist van C. Timite Amiens SC 0-1
39' Penalty gemist LOSC Lille Penalty gemist N. Pépé LOSC Lille
47' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Rafael Leão LOSC Lille 1-1
64' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor R. Gurtner Amiens SC
68' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba LOSC Lille
72' Wissel LOSC Lille Wissel Xeka voor Thiago Maia LOSC Lille
73' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor C. Timite Amiens SC
85' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Xeka met assist van J. Pied LOSC Lille 2-1
88' Wissel LOSC Lille Wissel B. Soumaré voor Rafael Leão LOSC Lille
88' Wissel Amiens SC Wissel S. Segarel voor A. Blin Amiens SC
89' Wissel Amiens SC Wissel R. Kurzawa voor E. Gnahoré Amiens SC
92' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
93' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor J. Lefort Amiens SC
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Amiens SC
Opstellingen Lille - Amiens SC
De opstellingen van Lille en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.