Nabeschouwing Lille - Angers SCO (2-1) || Ligue 1 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het vrijdag 13 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Angers SCO (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door V. Osimhen, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. LOSC Lille vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Araujo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Angers SCO de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Bahoken. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Angers SCO kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Lille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Angers SCO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor V. Osimhen LOSC Lille
39' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen LOSC Lille 1-0
53' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van B. Andre LOSC Lille 2-0
57' Wissel Angers SCO Wissel R. Alioui voor M. Pereira Angers SCO
67' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
71' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor Luiz Araujo LOSC Lille
71' Wissel Angers SCO Wissel S. Thioub voor R. Thomas Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor T. Mangani Angers SCO
74' Wissel LOSC Lille Wissel R. Mandava voor D. Bradaric LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel A. Ouattara voor J. Ikone LOSC Lille
87' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van R. Alioui Angers SCO 2-1
94' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Thioub Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Angers SCO
Opstellingen Lille - Angers SCO
De opstellingen van Lille en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.