Nabeschouwing Lille - Guingamp (3-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Lille het zondag 26 augustus 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Guingamp (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Xeka, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. LOSC Lille vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bamba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee J. Bamba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 81e minuut werd C. Kerbrat van Guingamp met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Guingamp het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Lille dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Guingamp 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Xeka met assist van N. Pépé LOSC Lille 1-0
10' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. Bamba LOSC Lille 2-0
49' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor C. Traoré Guingamp
61' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor J. Ikoné LOSC Lille
63' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Soumaoro LOSC Lille
68' Wissel Guingamp Wissel N. Benezet voor N. Roux Guingamp
69' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor L. Deaux Guingamp
73' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. Bamba met assist van N. Pépé LOSC Lille 3-0
75' Wissel LOSC Lille Wissel L. Rémy voor L. Mothiba LOSC Lille
81' Rode kaart Guingamp Rode kaart voor C. Kerbrat Guingamp
84' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor José Fonte LOSC Lille
85' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor Thiago Mendes LOSC Lille
86' Wissel Guingamp Wissel J. Ikoko voor M. Coco Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Guingamp
Opstellingen Lille - Guingamp
De opstellingen van Lille en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.