Nabeschouwing Lille - Nantes (2-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het zondag 11 augustus 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Nantes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door V. Osimhen, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Nantes kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Girotto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette V. Osimhen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee LOSC Lille de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikael Lesage, waardoor Lille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Nantes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor M. Coco Nantes
19' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen met assist van J. Fonte LOSC Lille 1-0
43' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Fabio Nantes
47' Gele kaart Nantes Gele kaart voor C. Traore Nantes
49' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
51' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Girotto met assist van A. Toure Nantes 1-1
56' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor B. Soumare LOSC Lille
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Weah LOSC Lille
68' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor T. Weah LOSC Lille
77' Gele kaart Nantes Gele kaart voor M. Wague Nantes
80' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen met assist van Z. Celik LOSC Lille 2-1
87' Wissel Nantes Wissel K. Bamba voor C. Traore Nantes
87' Wissel LOSC Lille Wissel R. Mandava voor J. Ikone LOSC Lille
93' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Nantes
Opstellingen Lille - Nantes
De opstellingen van Lille en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.