Nabeschouwing Lille - Rennes (1-0) || Ligue 1 2019/2020

Dinsdag 4 februari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het dinsdag 4 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Rennes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Rennes is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. LOSC Lille kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Remy. In het restant van de wedstrijd was het met name Rennes dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Rennes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt L. Remy met assist van J. Ikone LOSC Lille 1-0
34' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor Raphinha Rennes
44' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Ikone LOSC Lille
54' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
56' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor L. Remy LOSC Lille
68' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor L. Remy LOSC Lille
68' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor Y. Gboho Rennes
83' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Sanches LOSC Lille
83' Wissel Rennes Wissel L. Da Cunha voor F. Tait Rennes
87' Wissel LOSC Lille Wissel Xeka voor J. Bamba LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Rennes
Opstellingen Lille - Rennes
De opstellingen van Lille en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Lille - Rennes

Lille en Rennes treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Rennes slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 10
Winst Rennes 7
Gelijkspel 12
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 4e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 3e plaats.