Nabeschouwing Lille - Saint-Étienne (3-0) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 28 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Lille het woensdag 28 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Saint-Étienne (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door V. Osimhen, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 69e minuut voor dat LOSC Lille via J. Bamba op 2-0 kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee V. Osimhen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Olivier Thual, waardoor Lille dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Saint-Étienne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel LOSC Lille Wissel V. Osimhen voor L. Remy LOSC Lille
37' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen met assist van D. Bradaric LOSC Lille 1-0
61' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor D. Bouanga Saint-Étienne
69' Penalty LOSC Lille Penalty J. Bamba LOSC Lille 2-0
73' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor A. Nordin Saint-Étienne
73' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Beric voor W. Khazri Saint-Étienne
75' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt V. Osimhen met assist van Z. Celik LOSC Lille 3-0
76' Wissel LOSC Lille Wissel C. Niasse voor Gabriel LOSC Lille
81' Wissel LOSC Lille Wissel A. Soumaoro voor T. Djalo LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Saint-Étienne
Opstellingen Lille - Saint-Étienne
De opstellingen van Lille en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Saint-Étienne

Lille en Saint-Étienne treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 15
Winst Saint-Étienne 6
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 14e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 7e plaats.