Nabeschouwing Metz - Saint-Étienne (3-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Metz het zondag 2 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Saint-Étienne (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Saint-Étienne is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door O. Nguette, waarmee Metz met 1-0 de leiding nam. Metz vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. M. Diallo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Metz, waarmee O. Nguette zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed R. Hamouma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Saint-Étienne werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Saint-Étienne echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Metz.

LIVE Metz - Saint-Étienne 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Metz Doelpunt O. Nguette met assist van H. M. Diallo Metz 1-0
46' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor C. Abi Saint-Étienne
52' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Hamouma Saint-Étienne
63' Doelpunt Metz Doelpunt H. M. Diallo met assist van O. Nguette Metz 2-0
68' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor M. Trauco Saint-Étienne
70' Doelpunt Metz Doelpunt O. Nguette met assist van V. Pajot Metz 3-0
72' Wissel Metz Wissel T. Ambrose voor O. Nguette Metz
73' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Cabaye Saint-Étienne
74' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor Y. Cabaye Saint-Étienne
81' Wissel Metz Wissel T. Delaine voor I. Niane Metz
89' Wissel Metz Wissel V. Angban voor V. Pajot Metz
89' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van Y. MVila Saint-Étienne 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Saint-Étienne
Opstellingen Metz - Saint-Étienne
De opstellingen van Metz en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.