Nabeschouwing Monaco - Angers SCO (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Monaco het dinsdag 25 september 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Angers SCO (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 0-1 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door S. Bahoken, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Angers SCO.

LIVE Monaco - Angers SCO 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Angers SCO Wissel I. Traoré voor M. Pavlović Angers SCO
13' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor C. NDoye Angers SCO
27' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken Angers SCO 0-1
39' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Falcao Monaco
46' Wissel Monaco Wissel P. Pellegri voor N. Chadli Monaco
63' Wissel Monaco Wissel Jordi Mboula voor Y. Tielemans Monaco
68' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor P. Capelle Angers SCO
78' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor T. Mangani Angers SCO
80' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor S. Grandsir Monaco
83' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Angers SCO
Opstellingen Monaco - Angers SCO
De opstellingen van Monaco en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Angers SCO

Monaco en Angers SCO treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 5
Winst Angers SCO 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 16e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 12e plaats.