Nabeschouwing Monaco - Nîmes (2-2) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Monaco het zondag 25 augustus 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Nîmes (2-2)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Monaco en Nîmes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door I. Slimani, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut moest Monaco verder met een man minder nadat Jemerson een rode kaart had gekregen.

In de 70e minuut was het Nîmes dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Philippoteaux. Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Denkey de 2-2 maakte namens Nîmes.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Monaco - Nîmes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Monaco Gele kaart voor I. Slimani Monaco
39' Doelpunt Monaco Doelpunt I. Slimani met assist van H. Onyekuru Monaco 1-0
46' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder Monaco 2-0
56' Rode kaart Monaco Rode kaart voor Jemerson Monaco
58' Wissel Monaco Wissel G. Dias voor W. Ben Yedder Monaco
60' Wissel Nîmes Wissel H. Duljevic voor T. Valls Nîmes
69' Wissel Nîmes Wissel S. Sarr voor L. Fomba Nîmes
70' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Philippoteaux met assist van Z. Ferhat Nîmes 2-1
74' Wissel Monaco Wissel J. Panzo voor H. Onyekuru Monaco
81' Wissel Nîmes Wissel A. Denkey voor L. Deaux Nîmes
82' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Denkey met assist van Z. Ferhat Nîmes 2-2
83' Wissel Monaco Wissel A. Traore voor A. Silva Monaco
91' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Sarr Nîmes
91' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Golovin Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Nîmes
Opstellingen Monaco - Nîmes
De opstellingen van Monaco en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.