Nabeschouwing Monaco - Olympique Lyon (2-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 24 februari 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Monaco het zondag 24 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Olympique Lyon (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Gelson Martins, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rony Lopes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Olympique Lyonnais om te scoren. M. Depay was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Monaco.

LIVE Monaco - Olympique Lyon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Olympique Lyonnais Wissel F. Mendy voor Fernando Marçal Olympique Lyonnais
18' Doelpunt Monaco Doelpunt Gelson Martins met assist van F. Ballo Monaco 1-0
27' Doelpunt Monaco Doelpunt Rony Lopes Monaco 2-0
29' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Terrier Olympique Lyonnais
39' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Depay voor M. Terrier Olympique Lyonnais
52' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibé Monaco
70' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Glik Monaco
71' Penalty gemist Olympique Lyonnais Penalty gemist M. Depay Olympique Lyonnais
81' Wissel Monaco Wissel J. Aholou voor A. Golovin Monaco
81' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor H. Aouar Olympique Lyonnais
91' Wissel Monaco Wissel C. Vinicius Alves Morals voor Gelson Martins Monaco
92' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Falcao Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Olympique Lyon
Opstellingen Monaco - Olympique Lyon
De opstellingen van Monaco en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Olympique Lyon

Monaco en Olympique Lyon treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 16 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 11 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Monaco. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Monaco 6
Winst Olympique Lyon 11
Gelijkspel 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 17e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 3e plaats.