Nabeschouwing Monaco - Rennes (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Monaco het zondag 7 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Rennes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Da Silva, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut moest A. Raggi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Olivier Thual een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Monaco verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Falcao namens Monaco in de 49e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 77e minuut was het Rennes dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van H. Ben Arfa, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Olivier Thual, waardoor Rennes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Monaco - Rennes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rennes Doelpunt D. Da Silva met assist van H. Ben Arfa Rennes 0-1
46' Rode kaart Monaco Rode kaart voor A. Raggi Monaco
46' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor J. Aholou Monaco
49' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao met assist van A. Golovin Monaco 1-1
60' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
63' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor M. Zeffane Rennes
63' Wissel Rennes Wissel B. Bourigeaud voor R. Del Castillo Rennes
65' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Tielemans Monaco
66' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
75' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Glik Monaco
77' Doelpunt Rennes Doelpunt H. Ben Arfa met assist van M. Niang Rennes 1-2
79' Wissel Monaco Wissel S. Jovetić voor M. Sylla Monaco
79' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Golovin Monaco
82' Wissel Rennes Wissel J. Johansson voor I. Sarr Rennes
86' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibé Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Rennes
Opstellingen Monaco - Rennes
De opstellingen van Monaco en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Rennes

Monaco en Rennes treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 4 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Rennes slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 10
Winst Rennes 7
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 18e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.