Nabeschouwing Nantes - Reims (1-0) || Ligue 1

Zondag 15 september 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het zondag 15 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Reims (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Reims is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door K. Coulibaly, waarmee Nantes met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nantes uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Reims
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
122
111
Gevaarlijke aanvallen
36
38
Passes
481
412
Overtredingen
18
16
Buitenspel
1
1
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Nantes - Reims 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Pallois Nantes
63' Wissel Nantes Wissel K. Bamba voor L. Blas Nantes
67' Gele kaart Reims Gele kaart voor H. Kamara Reims
69' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly Nantes 1-0
76' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor D. Kutesa Reims
76' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor R. Oudin Reims
78' Gele kaart Reims Gele kaart voor J. Romao Reims
85' Wissel Reims Wissel N. Munetsi voor J. Romao Reims
86' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
87' Wissel Nantes Wissel C. Benavente voor I. Louza Nantes
90' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor M. Simon Nantes
Opstellingen Nantes - Reims
De opstellingen van Nantes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Christian Gourcuff
Formatie 4-3-3
Coach David Guion
Voorbeschouwing Nantes - Reims

Nantes en Reims treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 9e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nantes - Reims Opstelling Nantes Opstelling Reims Live Nantes - Reims Live Nantes - Reims kijken Nantes - Reims kijken Live Nantes - Reims stream Nantes - Reims Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Reims Uitslag Nantes - Reims Statistieken Nantes - Reims Ligue 1 2019/2020 Nantes - Reims wedden Nantes - Reims gokken Nantes - Reims Unibet