Nabeschouwing Nantes - Strasbourg (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nantes het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Strasbourg (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 0-1 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. L. Mothiba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Strasbourg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Strasbourg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Nantes - Strasbourg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
60' Penalty Strasbourg Penalty L. Mothiba Strasbourg 0-1
70' Wissel Strasbourg Wissel Nuno Da Costa voor D. Liénard Strasbourg
72' Wissel Nantes Wissel E. Youan voor A. Waris Nantes
78' Gele kaart Nantes Gele kaart voor K. Coulibaly Nantes
79' Wissel Strasbourg Wissel L. Koné voor A. NDour Strasbourg
80' Wissel Nantes Wissel A. Mance voor S. Moutoussamy Nantes
87' Gele kaart Nantes Gele kaart voor I. Louza Nantes
89' Wissel Nantes Wissel R. Kolo voor I. Louza Nantes
91' Wissel Strasbourg Wissel S. Prcić voor A. Thomasson Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Strasbourg
Opstellingen Nantes - Strasbourg
De opstellingen van Nantes en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nantes - Strasbourg

Nantes en Strasbourg treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nantes. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Nantes favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nantes 5
Winst Strasbourg 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 11e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 12e plaats.