Nabeschouwing Nantes - Toulouse (4-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nantes het zaterdag 20 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Toulouse (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 4-0 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door E. Sala, waarmee Nantes met 1-0 de leiding nam. Nantes vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Boschilia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Nantes, waarmee E. Sala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Nantes in de 77e minuut, nadat E. Sala de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Nantes.

LIVE Nantes - Toulouse 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van Boschilia Nantes 1-0
37' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor S. MBia Toulouse
38' Doelpunt Nantes Doelpunt Boschilia Nantes 2-0
46' Gele kaart Nantes Gele kaart voor V. Rongier Nantes
46' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor M. Dossevi Toulouse
51' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Lucas Lima Nantes
66' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Limbombe Nantes
67' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor Y. Cahuzac Toulouse
71' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala Nantes 3-0
74' Wissel Nantes Wissel A. Waris voor Boschilia Nantes
77' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van E. Kwateng Nantes 4-0
78' Wissel Toulouse Wissel Y. Bodiger voor Manu García Toulouse
82' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor E. Sala Nantes
87' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor A. Limbombe Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Toulouse
Opstellingen Nantes - Toulouse
De opstellingen van Nantes en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nantes - Toulouse

Nantes en Toulouse treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nantes als Toulouse wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Nantes 4
Winst Toulouse 4
Gelijkspel 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 19e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 8e plaats.