Nabeschouwing Nice - Nîmes (2-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nice het zaterdag 26 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Nîmes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Y. Atal, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Nice vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Saint-Maximin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nice.

LIVE Nice - Nîmes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Nice Gele kaart voor I. Ganago Nice
41' Doelpunt Nice Doelpunt Y. Atal met assist van A. Tameze Nice 1-0
53' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor L. Landre Nîmes
54' Doelpunt Nice Doelpunt A. Saint-Maximin met assist van E. Sylvestre Nice 2-0
62' Wissel Nîmes Wissel J. Ferri voor T. Valls Nîmes
63' Wissel Nice Wissel R. Walter voor W. Cyprien Nice
63' Wissel Nîmes Wissel R. Ripart voor U. Bozok Nîmes
72' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor E. Sylvestre Nice
76' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor Denis Bouanga Nîmes
82' Wissel Nice Wissel P. Lees Melou voor I. Ganago Nice
88' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Alakouch Nîmes
91' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Thioub Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Nîmes
Opstellingen Nice - Nîmes
De opstellingen van Nice en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nice - Nîmes

Nice en Nîmes treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Nîmes in de Ligue 1 vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Nîmes slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nice 1
Winst Nîmes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 8e positie staat, terwijl we Nîmes terugvinden op de 10e plaats.