Nabeschouwing Nice - PSG (1-4) || Ligue 1 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:45 uur

Nice - PSG

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nice het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - PSG (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en PSG is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Di Maria, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Di Maria op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Nice de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Ganago.

In de 74e minuut moest Nice verder met een man minder, nadat W. Cyprien een tweede gele kaart kreeg. In de 77e minuut werd C. Herelle van Nice met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Nice met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 88 minuten kwam Paris Saint Germain op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van K. Mbappe. In de 91e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was M. Icardi van Paris Saint Germain die daarmee de stand op 1-4 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter François Letexier bij een 1-4 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE Nice - PSG 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van M. Icardi Paris Saint Germain 0-1
21' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Di Maria met assist van T. Meunier Paris Saint Germain 0-2
24' Gele kaart Nice Gele kaart voor W. Cyprien Nice
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marquinhos voor T. Silva Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor M. Choupo-Moting Paris Saint Germain
67' Doelpunt Nice Doelpunt I. Ganago met assist van K. Dolberg Nice 1-2
71' Wissel Nice Wissel A. Pelmard voor Danilo Nice
72' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
74' Tweede gele kaart Nice Tweede gele kaart voor W. Cyprien Nice
77' Rode kaart Nice Rode kaart voor C. Herelle Nice
80' Wissel Nice Wissel A. Tameze voor I. Ganago Nice
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel K. Mbappe voor P. Sarabia Paris Saint Germain
86' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
88' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe Paris Saint Germain 1-3
90' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor K. Dolberg Nice
91' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Icardi met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 1-4
93' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - PSG
Opstellingen Nice - PSG
De opstellingen van Nice en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSG zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.