Nabeschouwing Nîmes - Saint-Étienne (0-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nîmes het zondag 29 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Saint-Étienne (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door M. Debuchy, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. In de 75e minuut kreeg R. Hamouma van Saint-Étienne voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Saint-Étienne de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Saint-Étienne uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Nîmes - Saint-Étienne 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Alakouch Nîmes
7' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Cabaye Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor Y. Cabaye Saint-Étienne
62' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
64' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Hamouma Saint-Étienne
68' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt M. Debuchy met assist van W. Khazri Saint-Étienne 0-1
72' Wissel Nîmes Wissel A. Denkey voor T. Valls Nîmes
75' Tweede gele kaart Saint-Étienne Tweede gele kaart voor R. Hamouma Saint-Étienne
78' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor W. Khazri Saint-Étienne
85' Wissel Nîmes Wissel V. Stojanovski voor L. Fomba Nîmes
89' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Saliba voor A. Nordin Saint-Étienne
90' Wissel Nîmes Wissel S. Sarr voor S. Alakouch Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Saint-Étienne
Opstellingen Nîmes - Saint-Étienne
De opstellingen van Nîmes en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.