Nabeschouwing Nîmes - Toulouse (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 19 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Toulouse (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Y. Sanogo, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Nîmes dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Nîmes - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Sidibé Toulouse
41' Doelpunt Toulouse Doelpunt Y. Sanogo met assist van K. Amian Toulouse 0-1
50' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor A. Briançon Nîmes
56' Wissel Toulouse Wissel Y. Cahuzac voor K. Sidibé Toulouse
61' Wissel Nîmes Wissel Denis Bouanga voor R. Ripart Nîmes
72' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor U. Bozok Nîmes
75' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor T. Savanier Nîmes
81' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor S. Thioub Nîmes
82' Wissel Nîmes Wissel A. Bobichon voor J. Ferri Nîmes
88' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor M. Dossevi Toulouse
91' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor Y. Sanogo Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Toulouse
Opstellingen Nîmes - Toulouse
De opstellingen van Nîmes en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Toulouse zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nîmes - Toulouse

Nîmes en Toulouse treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nîmes en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nîmes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nîmes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nîmes 0
Winst Toulouse 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nîmes op een 11e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 14e plaats.