Nabeschouwing Olympique Lyon - Strasbourg (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Olympique Lyon het zondag 16 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Strasbourg (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door B. Traore, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Strasbourg kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Zohi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Olympique Lyon - Strasbourg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Tete voor Rafael Olympique Lyonnais
21' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Traore met assist van M. Cornet Olympique Lyonnais 1-0
41' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor B. Traore Olympique Lyonnais
42' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Zohi met assist van W. Majeed Strasbourg 1-1
47' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Kone Strasbourg
63' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembele voor B. Traore Olympique Lyonnais
74' Wissel Strasbourg Wissel A. Djiku voor K. Zohi Strasbourg
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor M. Cornet Olympique Lyonnais
79' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Aouar Olympique Lyonnais
82' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor W. Majeed Strasbourg
90' Wissel Strasbourg Wissel A. Lebeau voor L. Ajorque Strasbourg
94' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Dembele Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Strasbourg
Opstellingen Olympique Lyon - Strasbourg
De opstellingen van Olympique Lyon en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.