Nabeschouwing PSG - Monaco (3-3) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt PSG het zondag 12 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Monaco (3-3)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen PSG en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris Saint Germain kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Neymar. Monaco kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Martins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 13e minuut zette W. Ben Yedder zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten was het F. Ballo Toure die de bal in eigen doel werkte, waardoor Paris Saint Germain op 2-2 kwam te staan. In de 42e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Paris Saint Germain speler Neymar. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Monaco. In de 70e minuut was het I. Slimani die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE PSG - Monaco 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van M. Verratti Paris Saint Germain 1-0
7' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Martins met assist van W. Ben Yedder Monaco 1-1
10' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Keita Monaco
13' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van B. Keita Monaco 1-2
24' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt F. Ballo Toure Paris Saint Germain 2-2
42' Penalty Paris Saint Germain Penalty Neymar Paris Saint Germain 3-2
65' Wissel Monaco Wissel I. Slimani voor C. Fabregas Monaco
70' Doelpunt Monaco Doelpunt I. Slimani Monaco 3-3
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Paredes voor M. Verratti Paris Saint Germain
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Sarabia voor A. Di Maria Paris Saint Germain
82' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor G. Martins Monaco
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor T. Bakayoko Monaco
86' Wissel Monaco Wissel A. Silva voor W. Ben Yedder Monaco
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Cavani voor M. Icardi Paris Saint Germain
88' Gele kaart Monaco Gele kaart voor F. Ballo Toure Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Monaco
Opstellingen PSG - Monaco
De opstellingen van PSG en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Monaco

PSG en Monaco treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 21 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSG 8
Winst Monaco 5
Gelijkspel 11
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 9e plaats.